MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Η μέρα που αλλάζει η βιομηχανία των υπολογιστών

Ένα από τα πράγματα που έχει καταφέρει η βιομηχανία των υπολογιστών τις τελευταίες δεκαετίες, είναι το να εκθέτει ανθρώπους. Κάθε φορά που ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία αναγγέλεται, πολλοί τρέχουν να θριαμβολογήσουν για το μέλλον του(της) και άλλοι να το καταδικάσουν. Και αυτοί που μετά εκτίθενται (συνήθως οι πολλοί), ψάχνουν μέρος να κρυφτούν.

Σήμερα κυκλοφορεί το iPad στις ΗΠΑ, πρόκειται για μια συσκευή που θα αλλάξει τη σχέση μας με τους υπολογιστές. Με πολλούς τρόπους, οι περισσότεροι των οποίων έχουν αναλυθεί σε χιλιάδες άρθρα μέχρι τώρα, ενώ πολλούς μπορεί να τους ανακαλύψουμε στην πορεία (καθώς και τις λάθος ιδέες).

Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν videos από τους πρώτους τυχερούς που το παρέλαβαν και ανεβάζουν τις πρώτες τους εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου