MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Η κα ΚΑΝΕΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Οι αλήθειες πονάνε
Η θέση της κας Τιτίνας Κανελά έδωσε ένα χρώμα στο δημοτικό συμβούλιο της Αίγινας, έδειξε τόλμη, θάρρος και δεν μάσησε τα λόγια της. Δεν θέλουμε στα δημοτικά συμβούλια συμβούλους γλάστρες. Θέλουμε άτομα που σκέφτονται, μιλάνε διαφωνούν, συμφωνούν, μα πάνω από όλα αντιστέκονται.
Αυτό μας δείχνει ότι πως μπορούμε να έχουμε ένα συμβούλιο, ζωντανό, σκεπτόμενο άρα και υγιές. Γιατί άν το καράβι πάει να πέσει στα βράχια κάποιος πρέπει να ξυπνήσει τον Καπετάνιο.
Υγεία ήταν η ανεξαρτητοποίηση του κου Σκίτσα από τον συνδυασμό του κου Σακκιώτη, δεν υπήρχε χημεία μεταξύ τους ήταν δυο ξένοι στον ίδιο συνδυασμό. Ο οποίος τώρα τηρεί στάση αναμονής για το δημοτικό του μέλλον, είναι σφίγγα.
Υγεία είναι η ανεξαρτητοποίηση του κου Τζίτζη από τον συνδυασμό του κου Μούρτζη, αφού δεν του παρέδωσε τα κλειδιά του συνδυασμού και θέλει να ξανακατέβει, λογικό είναι ο κος Τζίτζης να ξαναθυμηθεί την διαδρομή που ξεκίνησε τέτοια εποχή το 2006. Το στοίχημα για τον ίδιο είναι αν θα καταφέρει να στήσει συνδυασμό για να κατέβει αυτόνομα (μιάς και από την ομάδα των έξι που στήριξαν τον κο Μούρτζη του έχει μείνει μόνο ένας) ή θα ενσωματωθεί πάλι σε κάποιο συνδυασμό. Φυσικά θα πάει στον συνδυασμό εκείνον που θα τον ικανοποιήσει περισσότερο σε σχέση με τον άλλο. Το μέλλον θα το δείξει.
Τελικά ο κος Γκότσης είναι αυτός που κρατάει μιάς και ο κος Αντώνης Μούρτζης του στέκεται πιστά. Άλλωστε ήταν αυτός που τον πίεζε να κατέβει το 2006, όχι πάντως για να κερδίσει αλλά για να χάσει ο αντίπαλος.
Τώρα για εκείνους που φωνασκούν και ωρύονται κατά της κας Κανελά φαίνεται ότι οι αλήθειες που είπε πονάνε, γιατί η αλήθεια είναι πικρή και δεν έχει κανέναν χορηγό.
Τελειώνοντας έχω να επισημάνω το εξής χειροκροτούμε και επικροτούμε τις ανεξαρτητοποιήσεις των κυρίων Σκίτσα και Τζίτζη και καταδικάζουμε την συμπεριφορά των κυρίων Χατζηπέρη, Αποστολίδη και της κυρίας Κανελά. Γιατί κύριοι; Μήπως έχετε χάσει το μέτρο;
Κύριο σημείο αναφοράς της Δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου , της έκφρασης και της σκέψης μην τα ξεχνάμε αυτά προς όφελος των μικροπολιτικών μας συμφερόντων.

Του Νίκου Οικονόμου
e-conomou.blogspot.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου