MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Η ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ



«Σήμερα συναποφασίζουμε, αύριο συνδιοικούμε»
Στο ξενοδοχείο «Κλώνος» σε μια επιτυχημένη συγκέντρωση για την συγκεκριμένη εποχή ο γιατρός δήλωσε την υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο.
Ο βασικός άξονας της εισαγωγής του ήταν η πεποίθηση του ότι Αιγινήτης όχι μόνο γεννιέσαι αλλά και γίνεσαι, όπως ο ίδιος επέλεξε να γίνει. Μια άλλη η δήλωση του «ή παππάς παππάς ή ζευγάς ζευγάς» με την οποία ξεκαθάρισε ότι ως δήμαρχος, δε θα ασχολείται με το ιατρείο του αφού «… δεν περίμενα τον Καλλικράτη να μου το πει αυτό», έδωσε τέλος στις όποιες αμφισβητήσεις προς το παρόν.
Οι βασικοί άξονες των θέσεων του έχουν σχέση με δύο κυρίως θεματικές ενότητες:
  • την βελτίωση του τουρισμού
  • την εξυπηρέτηση του πολίτη
ΣΧΟΛΙΟ
Ο κόσμος της Αίγινας έχει αγκαλιάσει την υποψηφιότητα του κου Γρηγορόπουλου , αυτό που ζητάει από τον ίδιο είναι νέα πνοή στα δημοτικά της Αίγινας με νέους ανθρώπους.
Χαρακτηριστική είναι η άποψη ενός συντοπίτη μας ' Το Άλογο είναι δυνατό το κάρο όμως;' , μάλλον η ερμηνεία της απόψεως αυτής είναι έαν ο Γιατρός ο οποίος είναι αγαπητός στον κόσμο και είναι ο μαγνήτης όπου τραβάει τους ψήφους άν θα στελεχωθεί από αντάξια στελέχη το μέλλον θα δείξει.
Επίσης θέλω να χαρακτηρίσω πολύ έξυπνη την ομιλία του και σε σωστούς άξονες, δεν θα σταθώ στο τρακ του το οποίο είναι λογικό γιατρός είναι ο άνθρωπος όχι πολιτικός. Συμφωνώ απόλυτα στην φράση του «Σήμερα συναποφασίζουμε, αύριο συνδιοικούμε», το θέμα είναι αν θα το πράξει όταν ανέβει τα σκαλιά της Χρ. Λαδά 1 γιατί εκεί όλους τους πιάνει λήθη, ξεχνάνε τι υποσχέθηκαν
Όσο για τον υπογράφον οι θέσεις του είναι γνωστές, για ποιόν στηρίζει και τι θέλει για την Αίγινα, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου