MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ



"Μωρό μου", λέει η σύζυγος στον άντρα της, "χθες το βράδυ είδα ένα απίστευτο όνειρο. Κάναμε έρωτα και δίπλα στο κρεβάτι ήταν ένας μαύρος που μας έκανε αέρα με μια βεντάλια… Ενιωσα τεράστια ικανοποίηση...".
Ο σύζυγος συμφωνεί και το ζευγάρι "ψαρεύει" σε φανάρι έναν μαύρο στον οποίο προσφέρουν 100 ευρώ για το κούνημα της βεντάλιας.
Στο σπίτι στήνεται το σκηνικό των τριών, με το ζευγάρι να κάνει έρωτα, ενώ ο μαύρος να κάνει αέρα. Η σύζυγος, ως συνήθως, κοιτάει με απλανές βλέμμα… το ταβάνι. Κυριολεκτικά, δεν… καταλαβαίνει τίποτα.
"Αγόρι μου", λέει στον άντρα της, "μήπως το κόλπο δουλέψει καλύτερα αν αλλάξουμε ρόλους; Εσύ να κάνεις αέρα κι αυτός να έρθει στο κρεβάτι;".
Ο σύζυγος διστάζει, αλλά τελικά δέχεται. Ο μαύρος ανεβαίνει στο κρεβάτι και εκείνος αρχίζει να κουνάει την τεράστια βεντάλια. Περνάνε λίγα λεπτά και η γυναίκα φθάνει σε αλλεπάλληλους οργασμούς. Μόλις βλέπει ο σύζυγος τη γυναίκα του έτσι που… δεν την είχε ξαναδεί, κοιτάει τον μαύρο με ένα βλέμμα γεμάτο περιφρόνηση και του λέει:

- "Κατάλαβες τώρα, βρε μ@λ@κ@, πώς κουνάνε τη βεντάλια;".


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΤΑΚΑ του συζύγου, όπου στο πρόσωπο του βλέπουμε την ελληνική κοινωνία, θα πρέπει το κράτος: Πρώτον, να θέσει υπό έλεγχο τις ανάγκες της οικονομίας, δηλαδη της συμπρωταγωνίστριας συζύγου. Δεύτερον, να περιορίσει τα… όνειρα εκείνων που προσπαθούν, μέσω αυτών, να επιβάλουν στην κοινωνία τη δική τους πραγματικότητα. Τρίτον, να βάλει όρους και όρια στην κίνηση των μεταναστών.

Να δείξει σεβασμό στα δικαιώματά τους, τα οποία όμως θα πρέπει να εξαντλούνται ένα τουλάχιστον βήμα πριν… από το κρεβάτι (για τους… προοδευτικούς) και έξω από το σπίτι του ζευγαριού και παραμονή στο… φανάρι (για τους… συντηρητικούς).

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου