MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Το καλό θα νικήσει

Κάποιοι έχουν χρησιμοποιήσει τις τελευταίες μέρες το όνομα μου και το όνομα της εφημερίδας «φωνή της Αίγινας», για να παίξουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια τους. Με μοναδικά τους όπλα την λάσπη και την συκοφαντία προσπαθούν λοιπόν να αλλοιώσουν τη βούληση του Αιγινήτικου λαού, για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στο νησί μας. Όσοι έχουν κάνει ποινικά κολάσιμες πράξεις θα λογοδοτήσουν σύντομα στην ελληνική δικαιοσύνη.


Όσον αφορά κάποιες πτυχές των γεγονότων θα ήθελα να τοποθετηθώ δημόσια, από την έγκυρη εφημερίδα «Άλλη Όψη» και τα έγκυρα blog aiakosrex.blogspot.com &e-conomou.blogspot.com & aeginanew.blogspot.com

1) Όσον αφορά τη συμφωνία του εμπορικού τμήματος της εφημερίδας μου με υποψήφιο, για τη δημοσίευση κειμένων του στο έντυπο μου: Η συμφωνία αυτή τηρήθηκε απόλυτα από την εφημερίδα «φωνή» και μάλιστα παραχωρώντας του μεγαλύτερο χώρο από τον συμφωνηθέντα. Ωστόσο σε τηλεφωνικές και προσωπικές συζητήσεις με τον εν λόγω υποψήφιο του είχα επισημάνει πως η λέξη «αποκλειστική» προβολή ήταν λάθος διατυπωμένη στο κείμενο που ο ίδιος είχε συντάξει. Δεν θα μπορούσε με οποιοδήποτε χρηματικό τίμημα να απαγορεύσει την δημοσιογραφική κάλυψη των εκδηλώσεων άλλων συνδυασμών και φυσικά δεν θα μπορούσε με τίποτα να απαγορεύσει στον εκδότη του εντύπου να εκφράσει ξεκάθαρα την πολιτική του θέση. Από εκεί και πέρα όλες οι ποινικά κολάσιμες πράξεις του να τοποθετεί φωτοτυπίες μέσα στο έντυπο μου, είναι καταδικαστέες φαντάζομαι από το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών. Για να κλείσω το θέμα αυτό, σας αποστέλλω την νόμιμη απόδειξη που κόπηκε στο όνομα του κυρίου αυτού, αμέσως μετά την έκδοση του Φύλλου 34 της «Φωνής». Καθ’ όλα νόμιμα λοιπόν και φορολογικά και δημοσιογραφικά και δεοντολογικά κινήθηκα ως προς τον εν λόγω κύριο.

2) Παράλληλα με τις «αντιδράσεις» του εν λόγω υποψηφίου δέχτηκα υβριστικές επιθέσεις από τον πρώην Δήμαρχο κ. Μούρτζη. Θα ήθελα μόνο να του θυμίσω τα εξής: Μήπως θυμάται να μας πει ποιος έγραψε τον λόγο του το 2006, στην τελευταία προεκλογική εκδήλωση του; Ποιός έγραψε την τελευταία συνέντευξη του στην εφημερίδα «φωνή»; Ποιός του διοργάνωσε την πρώτη συγκέντρωση στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο, στο γραφείο του Νομικού συμβούλου της εφημερίδας «φωνή»; Αυτός λοιπόν που του διοργάνωσε και τα έφτιαξε όλα αυτά, του είπε καθαρά στην τελευταία εκδήλωση του, πως δεν «τραβάει» η ομάδα και πως είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για την ανατροπή της παρούσας διοίκησης του Δήμου. Μια ανατροπή που όμως, όπως όλα δείχνουν ο πρώην Δήμαρχος δεν επιθυμεί.

3) Η αχαριστία αμάρτημα βαρύ (Αυτό πάει στους υπόλοιπους της παρεούλας που απεργάζεται την παραμονή της παρούσας διοίκησης μέσω υπόγειων διεργασιών, ξέρουν αυτοί).

Κλείνοντας την παρέμβαση μου θέλω να διατρανώσω την ξεκάθαρη πολιτική και ηθική μου στήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Γρηγορόπουλο. Πρόσω ολοταχώς. Το καλό θα νικήσει. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, τα υπόλοιπα στο φύλλο Ιουλίου της Νέας Φωνής της Αίγινας.

19-6-2010

Νίκος Ευστ. Αλεξίου


ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή με τον Νίκο Αλεξίου έχουμε μια φιλική σχέση ,για αυτό τον λόγο ανεβάζω την επιστολή του, τυχόν σχόλια θα παρακαλέσω να είναι επώνυμα. Αν κάποιος διαφωνεί μπορεί να στείλει την επιστολή του στο e-mail μου και θα την δημοσιεύσω δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να είναι κόσμια , δεν θα λογοκρίνω κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου