MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ


ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!!

Το μεγάλο μειονέκτημα των μεγάλων προσωπικοτήτων είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται πότε έρχεται η ώρα της απόσυρσης . Και επειδή το ψυχολογικό τίμημα της απόσυρσης είναι μεγάλο, τις περισσότερες φορές αρνούνται να το παραδεχτούν ότι αποχώρηση είναι μια γενναία όσο και αναγκαία κίνηση. Χάνοντας έτσι την εκτίμηση του κόσμου,στο τέλος τους, γιατί απλά δεν είχαν καταλάβει πότε κλείνει ο κύκλος τους.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης σαν ευφυής άνθρωπος που είναι έπιασε τα μηνύματα και τα ερμήνευσε σωστά. Κινήθηκε έξυπνα τόσο για το συμφέρον του Ολυμπιακού όσο και για το δικό του. Ο Ολυμπιακός με αυτή την κίνηση του βγήκε κερδισμένος και εξασφάλισε οικονομική ισχύ για τα επόμενα χρόνια. Η υστεροφημία του δεν θίχτηκε στο ελάχιστο με αυτή την κίνηση του.
Επειδή η αχαριστία για μένα είναι αμάρτημα θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω δημόσια σαν απλός φίλαθλος του Ολυμπιακού γιά όσα έχει προσφέρει στην λατρεμένη και αγαπημένη μου ομάδα,τον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Σε ευχαριστώ Πρόεδρε για δύο λόγους:
  1. Για όσα πρόσφερες στο Ολυμπιακό αναλαμβάνοντας τον μετά από 10 "πέτρινα" χρόνια και τον έκανες πολυπρωταθλητή. Το ρεκόρ των 7 συνεχόμενων πρωταθλημάτων , 12 στα 14 χρόνια θα μείνουν στην ιστορία , μέχρι και οι εχθροί σου σε παραδέχονται.
  2. Τέλος η τελευταία σου κίνηση στο τελείωμα του κύκλου σου πήρες την γενναία απόφαση να αποχωρήσεις την κατάλληλη στιγμή , φροντίζοντας να παραδώσεις το δημιούργημα σου σε ένα ισχυρό οικονομικό παράγοντα . Σκεφτόμενος σαν γνήσιος Γαύρος σαν οπαδός του Ολυμπιακού πρωτίστως και έπειτα σαν επιχειρηματίας.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου