MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Η Επιστολή του κυρίου Παύλου Ανδρεόπουλου σε δηλώσεις του κυρίου Φώτη Θανέλλα.




O Παύλος Ανδρεόπουλος απάντα και διαψευδει τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή του Σαρωνικού κυρίου Φώτη Θανέλλα.

"Είναι πραγματικά λυπηρό να ασχολούμαι με το δευτερεύον ζήτημα της διάψευσης, των γραφθέντων, από τον Φώτη Θανέλλα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός , της αποφυγής του "πισώπλατου" κτυπήματος στα παιδιά. Στο σημείο αυτό συμφωνώ με τον Θανέλλα και επαυξάνω τονίζοντας, ότι πρέπει στα παιδιά να παρέχεται δωρεάν υλικοτεχνική υποδομή (μπάλες, ρούχα προπόνησης, εμφανίσεις αγώνα, φόρμες, φαρμακείο κλπ), δωρεάν προπονητής, δωρεάν μετακίνηση στους εκτός έδρας αγώνες, νερό, δελτία (40 euro έκαστο) και άλλα πολλά, που δυστυχώς για εσένα Φώτη, τα περισσότερα τα κάλυπτα από την τσέπη μου, χωρίς να έχω θεσμικό ρόλο στον Σαρωνικό. Δεν γνωρίζεις ή συνειδητά κάποιοι (οι «τζάμπα» μάγκες), υποθέτω εγώ, ότι σε παραπληροφόρησαν. Θεωρώ απίθανο ένας γυμναστής να αγνοεί, ότι δεν υπάρχουν "μονοπρόσωποι" σύλλογοι , ακόμα και τα παιδιά γνωρίζουν, ότι ένας σύλλογος, έχει συμβούλιο που τον διοικεί και ότι η υποτιθέμενη παραίτηση ενός μέλους, ουδεμία επίπτωση έχει στο σύλλογο.

Η αλήθεια Φώτη είναι μια και μοναδική, δεν υπήρξε "ερασιτέχνης Σαρωνικός", μετά την άνοδο της ομάδας στην Γ' εθνική και δεν υπήρξε, γιατί ουδέποτε δημιουργήθηκε "ερασιτέχνης Σαρωνικός" και ουδέποτε έκανε συνέλευση και ουδέποτε απέκτησε διοικητικό συμβούλιο. Άρα ο Δήμος της Αίγινας δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ένα σύλλογο ,που μόνο στην φαντασία κάποιων υπάρχει και συνεπώς εγώ, δεν μπορεί να παραιτήθηκα, από ανύπαρκτο συμβούλιο.

Δεν γνωρίζω Φώτη την σκοπιμότητα των ψευδών ισχυρισμών σου, όμως μάθε όσον αφορά εμένα, ότι το κάθε εκτός έδρας παιχνίδι του εφηβικού κοστίζει 300 euro και συνήθως τα πλήρωνα εγώ, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από τους παράγοντες της πρώτης ομάδας, πολύ περισσότερο από κάποιους, που είχαν και έμμεσα οφέλη, από την λειτουργία της ομάδας.

Μάθε λοιπόν Φώτη και κοντά σε σένα ας μάθει και ο φίλαθλος κόσμος της Αίγινας, ότι ο προπονητής των τμημάτων υποδομής , είναι 2 χρόνια απλήρωτος, ότι οι προπονήσεις γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες στις 9 η ώρα το βράδυ και ότι παρά ταύτα , το εφηβικό ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και απέσυρα το παιδικό , που μετείχε παρανόμως , αφού κάποιοι μεγαλοπαράγοντες δεν υπέβαλαν "δήλωση συμμετοχής". Όμως όταν η ΠΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ έμεινε με 7 παίκτες, εμείς πρόθυμα σου δώσαμε τους αθλητές, που χρειάστηκες (με αυτούς έκανες το πρώτο σου διπλό) και πριν περάσουν 3 ημέρες στους 2 από τους 4 αθλητές , τους πήρατε του ρούχα πίσω, διαλύοντας την ψυχολογία των παιδιών, που αφιλοκερδώς προσφέρουν στην ομάδα, θυσιάζοντας πολλά από την ζωή τους.

Με εσένα Φώτη συμφωνώ, ότι δεν πρέπει κάποιοι να χτυπάνε τα παιδιά "πισώπλατα". Με αυτούς που σε παραπληροφόρησαν διαφωνώ στον τρόπο που επέλεξαν να με συκοφαντήσουν και τους δίνω το μήνυμα ,ότι μπορεί να τους δω με επιείκεια όταν βάλουν το χέρι τους στην τσέπη και πληρώσουν ,για την ομάδα, αλλιώς θα είμαι εξαιρετικά σκληρός απέναντί τους και δεν θα τους επιτρέψω να παίξουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος μου, είναι εξαιρετικά λίγοι για μένα.

Παύλος Ανδρεόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου