MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΕΚ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ



Με στεναχωρεί και με προβληματίζει το γεγονός ότι μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ βρίσκεται στο χειρότερο της φεγγάρι και  δεν φαίνεται φως στο τούνελ.
Στο σημείο που έφτασε η ΑΕΚ τώρα δεν είναι κάτι που έγινε από την μια μέρα στην άλλη ήταν αποτέλεσμα κακής διαχείρισης  ετών.  Το 2004 η ΑΕΚ  έκανε χρήση του άρθρου 44 και έγινε επανεκκίνηση όμως γιατί 8 χρόνια μετά το ιστορικό σωματείο που λέγεται ΑΕΚ βρίσκεται σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από ότι ήταν πριν και εδώ προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα ποιοι φταίνε; Γιατί δεν είναι μόνο ότι η ΑΕΚ έχει οικονομικό πρόβλημα αλλά η ΑΕΚ  έχασε και την αγωνιστική της ταυτότητα , η ΑΕΚ  έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο  μέχρι και τέλος της δεκαετίας του ’90 μετά άρχισε σιγά σιγά να χάνει την ποδοσφαιρική της φυσιογνωμία ή πιο σωστά την ποδοσφαιρική της ταυτότητα.
Ποιοι παίζουν τώρα στην ΑΕΚ παίκτες από την ποδοσφαιρική της ακαδημία. Τι φάνηκε , ότι δεν διαθέτουν το κατάλληλο ποδοσφαιρικό ταλέντο  για να σηκώσουν το βάρος μιας τέτοιας φανέλας. Αν εξαιρέσει κανείς δυο τρείς παίκτες , προσωπικά μου αρέσει ο Κατίδης, οι άλλοι  θέλουν πολύ και σκληρή δουλειά  για να σταθούν , το χειρότερο δε είναι πως κατά την άποψη μου θα καούν.  Επίσης φάνηκε ότι η ΑΕΚ δεν διέθετε τις φοβερές ακαδημίες,   δεν είχε επενδύσει σωστά  στις ακαδημίες. Έπρεπε  να έχει γίνει σχεδιασμός  ώστε κάποια στιγμή οι ακαδημίες να ήταν εκείνες που  θα τροφοδοτούσαν την μεγάλη ομάδα όταν χρειαζόταν . Έπρεπε η ΑΕΚ από την στιγμή που δεν είχε λεφτά να παραδειγματιστεί από  τις ξένες ομάδες που επενδύουν στις ακαδημίες τους,  χαρακτηριστικά αναφέρω την ΡΕΝ (Rennais F.C.)  που επένδυσε στις ακαδημίες της  και πρωταγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ ήταν ο κόσμος της όμως δείχνει σημάδια κούρασης για να μην πω ότι κουράστηκε και αυτός. Ίσως γιατί βαρέθηκε το πολυετές χάος και   τα παραμύθια, επιπλέον η οικονομική κρίση στην πατρίδα μας  ανάγκασε  τον φίλαθλο της ΑΕΚ να ασχολείται με  τα δικά του προβλήματα και έφερε σε δεύτερη μοίρα την  αγαπημένη του ομάδα.
Υπάρχει ελπίδα άραγε;
Η ΑΕΚ έχει Ιστορία, Κόσμο και Δυναμική  το μόνο που χρειάζεται είναι η ανασύνταξη.
Δεν θέλω σαν φίλαθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  μια ΑΕΚ να υπάρχει  γιατί πρέπει να υπάρχει,  ΘΕΛΩ  η  ΑΕΚ  να είναι η ΑΕΚ που γνώρισε και αγάπησε το πανελλήνιο. Μην ξεχνάμε ότι η αξία του νικημένου  δίνει αξία στον νικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου