MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ


Άνοιξε ο δρόμος των παραιτήσεων στο τοπικό διαμέρισμα της Αίγινας μετά τον Δημήτρη Κάππο ήρθε η σειρά του κύριου  Μενέλαου Πατυχάκη, η παραίτηση του είναι στο γραφείο του Δημάρχου.
  Όμως τι να είναι αυτό που εξόργισε και είχε ως αποτέλεσμα να  οδηγηθεί σε παραίτηση ο τοπικός σύμβουλος κύριος Μενέλαος Πατυχάκης; δεν το γνωρίζω.
 Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κύριος Μενέλαος ήταν χρόνια δίπλα στον Σάκη Σακκιώτη, ήταν χρόνια υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ , ήταν ένας άνθρωπος που είχε ενεργό συμμετοχή στα κοινά. Θυμάμαι ότι ο κύριος Μενέλαος άνοιγε καθημερινά το εκλογικό γραφείο του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ως απλός στρατιώτης υπηρετούσε την ιδέα της υπέρβασης. 
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο ο κύριος Μενέλαος Πατυχάκης όσο και ο δάσκαλος ο Μπάμπης ο Μαράκης προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ήταν δυναμικά στελέχη του ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ . 
Τελικά κάποιοι καβάλησαν τον καλάμι , τους τρέλανε η εξουσία δεν εξηγείται αλλιώς.
Για να δουλέψει σωστά μια ομάδα πρέπει να υπάρχει το πνεύμα της ομαδικότητας , η εμπιστοσύνη και πάνω από όλα να επικρατεί η έννοια του ΣΕΒΑΣΜΟΥ , όταν αυτά δεν τα εισπράττουν  άτομα που προέρχονται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο τι να περιμένουν αυτοί που προέρχονται από χώρο με διαφορετική πολιτική φιλοσοφία, αλλά όπως λέει σοφά ο λαός "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".
Ο επόμενος τοπικός σύμβουλος μετά τον κύριο  Μενέλαο  Πατυχάκη είναι ο Ευάγγελος Τζίτζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου