MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πληρωμές χρημάτων ανέργων του επιδοτούμενου σεμιναρίου πληροφορικής με επιταγές voucher του ΟΑΕΔ - Πότε θα γίνει η καταβολή του επιδόματος των 500€ σε όσους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα;

Δέχομαι καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα για τις πληρωμές χρημάτων επιδότησης ύψους 500 ευρώ μικτά και την σχετική εξαργύρωση των επιταγών του επιδοτούμενου σεμιναρίου του ΟΑΕΔ για τους άνεργους, με αντικείμενο τις δεξιότητες της πληροφορικής.
 Όσοι άνεργοι ολοκληρώσατε το πρόγραμμα που απαιτείται και δώσατε εξετάσεις για το πιστοποιητικό πληροφορικής περιμένετε σύμφωνα με τους όρους τους προγράμματος τα χρήματα του επιδόματος των 500 ευρώ του ΟΑΕΔ.
 Μετά από ενημερώσεις με επαφές μας με τους αρμόδιους φορείς, να διευκρινίσουμε ότι κάθε επιλεγμένο ΚΕΚ από τον ωφελούμενο άνεργο, μόλις ολοκληρώνει την εκπαιδευτική διαδικασία και πραγματοποιεί και τις εξετάσεις, πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες και να στείλει τα δικαιολογητικά, ώστε να ελεγχθεί η ορθότητα και εγκυρότητα των στοιχείων και μετά θα γίνουν οι πληρωμές.
 Όπως είναι γνωστό αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, δεδομένων και των γενικών οικονομικών συνθηκών, οπότε δεν υπάρχει τρόπος γνωστοποίησης κάποιας ημερομηνίας για την καταβολή των χρημάτων όσων ήδη έχουν τελειώσει το πρόγραμμα. Υπομονή!
 Όσοι συνεχίζετε να είστε άνεργοι ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ τουλάχιστον να ανοίξετε νέα κάρτα ανεργίας, μετά την κατάργηση της ήδη υπάρχουσας, ώστε να μην χάνετε κι άλλες επιπλέον ημέρες ανεργίας.
 Για οποιαδήποτε νέα ενημέρωση θα αναρτηθεί σχετικό κείμενο για τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου