MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ
  • Τι θα γίνει με τα wi-fi των λιμανιών; δεν τα βλέπω στον προϋπολογισμό και αναφέρομαι στα λιμάνια της Αίγινας-Σουβάλας- Αγίας Μαρίνας και Πέρδικας .
  • Στην Σουβάλα στην πλάζ των λουτρών δεν υπάρχει φωτισμός θα ήθελα να τοποθετηθεί ένας προβολέας γιατί έτσι θα αποφύγουμε να γίνει κέντρο παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Ο κύριος Πετρίτης αναφέρθηκε στο σχέδιο "Νηρηίδες"  και ερωτώ είναι στις προθέσεις της διοίκησης να ιδιωτικοποιήσει  το λιμάνι της Αίγινας; ποιά είναι η θέση σας.
  • Ο προϋπολογισμός του ΛΤΑ είναι εμπρόθεσμος σε σχέση με τα άλλα νομικά πρόσωπα του δήμου Αίγινας που είναι ΕΚΠΡΌΘΕΣΜΑ στην κατάθεση προϋπολογισμού είναι θετικό αυτό.
  • Μιλήσατε κύριε πρόεδρε για ανταποδοτικότητα.
  • Μιλήσατε κύριε πρόεδρε για την αναταποδοτικότητα των έργων σας ενημερώνω ότι τα  wi-fi μπορούν να γίνουν ανταποδοτικά και να αποσβέσουν το κόστος της επένδυσης τους.
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ

Αλίευσα στο διαδίκτυο μια δήλωση του  πρόεδρου του  ΛΤΑ κ.  Κρεούζη, αναφέρθηκε σε εργασίες του 2011 και 2012 που δεν έχουν τιμολογηθεί και επικεντρώθηκε σε 77 απευθείας αναθέσεις εργασιών ύψους 147.000 ευρώ του 2012 εκ των οποίων τιμολόγια συνολικής αξίας 20.000 ευρώ παραμένουν ανεξόφλητα και άλλα συνολικής αξίας 25.000 ευρώ ακυρώθηκαν. Σε ότι αφορά τα υλικά, έγιναν 59 απευθείας αναθέσεις ύψους 55.000 ευρώ εκ των οποίων οι 12.000 ευρώ δεν εκδόθηκαν.
Για εμένα που είμαι απέξω μου φαίνονται λίγο σαν ένα είδος μομφής κατά της προηγούμενης διοίκησης. Δεν θέλω να υπερασπιστώ την προηγούμενη διοίκηση αλλά να εκφράσω την απορία μου και να κάνω μια ερώτηση στην προηγούμενη διοίκηση δεν συμμετείχατε  ως μέλη του συμβουλίου εσείς κύριε Πρόεδρε , η κυρία Κανελλά και ο ο κύριος Αντώνης Μούρτζης. Έχετε να πείτε κάτι για αυτό , θέλω να με ενημερώσετε περιμένω τις απαντήσεις σας.
Χαίρομαι που λειτουργείται σαν ομάδα βλέπω ότι το όραμα του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γίνεται πράξη στο ΛΤΑ.

ΥΓ
Μου άρεσε ο τρόπος σκέψης του Προέδρου και του δόγματος που πιστεύει γιατί με βρίσκει σύμφωνο κοιτάμε μπροστά και προχωράμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου