MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΒΡΟΧΕΙΑ

Έχει γίνει ένα έργο στην περιοχή των Βροχείων , τεχνική έκθεση για αυτό το έργο υπάρχει όμως πως έγινε αυτό το έργο απο την στιγμή που δεν έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός;  Ποιός εκτέλεσε το έργο; Με ποιόν έγινε η σύμβαση; Αν το έκανε ιδιώτης να βγούμε να τον ευχαριστήσουμε. Επίσης ποιός έκανε την επίβλεψη του έργου; Έκανε την επίβλεψη του έργου η Τεχνική Υπηρεσία όπως προβλέπεται;  Το έργο έπρεπε να γίνει υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

ΥΓ
Ακούστηκε ότι το έργο είναι του Αναπτυξιακού  Σύνδεσμου Αίγινας - Αγκιστρίου απαντώ πάλι πως δεν αλλάζει κάτι γιατί ο προϋπολογισμός του συνδέσμου ψηφίστηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 δηλαδή την προηγούμενη μέρα του προϋπολογισμού του δήμου Αίγινας αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι σε ότι αφορά την Τεχνική Υπηρεσία.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που με ενημερώνουν. Πολίτες που ενδιαφέρονται να μάθουν που πάνε τα χρήματα τους. Πολίτες που  δεν θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας  λόγω ότι δεν βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων. Για αυτό με ενημέρωσαν, για  να πράξω το καθήκον μου. Άλλωστε για αυτό με ψήφισαν οι πολίτες για να τους εκπροσωπώ και όχι να λιποτακτώ και να φυγοπονώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου