MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόσκληση στην παρουσίαση της μουσικής σχολής "Άγιος Νεκτάριος".



Δελτίο Τύπου.
Η μουσική σχολή «Άγιος Νεκτάριος», μετά την επιτυχημένη προηγούμενη χρονιά, εντάσσει στο πρόγραμμά της νέα μαθήματα και περισσότερα μουσικά όργανα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το όργανο της προτίμησής τους μετά την παρουσίαση που θα γίνει το Σάββατο 28/9/2013 στο Νεανικό Κέντρο της Μητροπόλεως (παλιό οικοτροφείο) στις 12.30 μμ.

Οι καθηγητές μας, Αλέξανδρος Spritzing, Μαρία Καψαλού, Ανδρέας Χατζηανδρέας, Κωνσταντίνος Κίκιλης και Δημήτρης Εικοσπεντάκης, άριστοι οργανοπαίχτες και έμπειροι στη διδασκαλία, θα μας ενημερώσουν θεωρητικά και πρακτικά για όλα τα όργανα (ούτι, λαούτο, μπουζούκι, λύρα ποντιακή, σαντούρι, φλογέρες, γκάιντα, κρουστά, κλαρίνο και βιολί).

Παράλληλα στη σχολή θα λειτουργήσει και φέτος τμήμα της Βυζαντινής μουσικής και θεωρίας, τμήμα ευρωπαϊκής θεωρίας, τμήμα χορωδίας, τμήμα παραδοσιακού τραγουδιού και μουσικών οργανικών συνόλων. Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα για αγορά μουσικού οργάνου, θα υπάρχουν όργανα στο Νεανικό Κέντρο.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους, μικρούς και μεγάλους, να δουν ένα κομμάτι της ελληνικής παράδοσης ζωντανό, και πώς αυτό έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα. Η γνωριμία με τα παραδοσιακά μουσικά μας όργανα είναι πολύ σημαντική, γι αυτό η παρουσία όλων στην εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη, χωρίς μάλιστα οικονομική ή άλλη υποχρέωση. Οι εγγραφές το Σάββατο θα είναι δωρεάν και οι τιμές για τα δίδακτρα θα κυμανθούν από 0-25 ευρώ.
πληροφορίες : 6932509780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου