MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΑΔΑΣ


Ο Στέλιος Λαδάς,  δεν είναι μόνο o πρατηριούχος καυσίμων από το Μεσαγρό, που αγαπούσε όλη η Αίγινα. Ο Στέλιος Λαδάς ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του τμήματος Μπάσκετ του Σαρωνικού μαζί με τον Μιχάλη τον Γαλάρη συνεπίκουρος στην προσπάθεια τους τότε ήταν και ο φαρμακοποιός Διονύσης Γαλάρης. Αυτοί ίδρυσαν το Μπάσκετ του Σαρωνικού το 1984.
Αν ζούσε τώρα ο Στέλιος αυτά που γίνονται στον χώρο του Μπάσκετ σήμερα δεν θα γινόντουσαν. Θα είχαμε μια και αδιαίρετη ομάδα μπάσκετ γιατί εκτός από αγαπητός ήταν και ενωτικός.
Για αυτό και πήρα την πρωτοβουλία να ζητήσω την ονοματοδοσία της αίθουσας των αποδυτηρίων του Σαρωνικού γιατί ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει , δεν είναι όλα πολιτική στην ζωή και ψήφοι. 
ΥΓ
Δέν με ενδιαφέρουν τα ψηφαλάκια , άλλωστε το έχω αποδείξει με την στάση μου , αλλά τα μηνύματα που περνάει μια τέτοια απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου