MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ......

Μετά από είκοσι και πλέον χρόνια παρουσίας στα κοινά και στα έντυπα του νησιού αλλά και σε πολλές δημοσιογραφικές δουλειές , έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να διορθώνω τα όποια κακώς κείμενα.
Η εφημερίδα Νέα Εποχή στο άρθρο της (φύλλο71) με τίτλο «Ξεφώνησαν τους συκοφάντες του Fistiki fest” επιχειρεί με ανορθόδοξο τρόπο να πλήξει την αξιοπιστία του εντύπου του οποίου είμαι ιδιοκτήτης-εκδότης.
Πράγματι στο φύλλο 27 υπήρξε ένα σχόλιο που συνέδεσε την διακοπή του ρεύματος με την λειτουργία του Φεστιβάλ. Όπως ο αρμόδιος αρθρογράφος ισχυρίστηκε αυτή ήταν η δημοσιογραφική πληροφορία του και όφειλε να την διασταυρώσει πριν την δημοσιεύσει. Ως υπεύθυνος για την σωστή λειτουργία του εντύπου μου, διέκοψα αμέσως την συνεργασία μου με τον συγκεκριμένο αρθρογράφο και ως εκδότης του εντύπου ζητώ συγγνώμη από το αναγνωστικό κοινό καθώς και από τον ηλεκτρολόγο στον οποίο είχε ανατεθεί το εν λόγω έργο, για την λάθος πληροφορία που δημοσιεύσαμε.
Όμως κάπου υπάρχει κι ένα ακόμη λάθος: ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. Μιλάνε οι ίδιοι άνθρωποι που δεν έχουν την μαγκιά όχι μόνο συγγνώμη να ζητήσουν και να «πάρουν κεφάλια» αλλά άλλαξαν τα κείμενα τους φοβούμενοι τις αντιδράσεις από αυτά που δημοσίευσαν.
Αφού λοιπόν αποτελούν τιμητές και τιμωρούς των άλλων και θέλουν να ξεσκεπάζουν τα ψέματα που γράφονται στα άλλα έντυπα, ας ξεσκεπάσουν πρώτα τις κρυφές «αλήθειες» που δημοσιεύουν και ξε...δημοσιεύουν οι ίδιοι. Ο ίδιος λοιπόν συντάκτης που «ανέβασε» στην σελίδα www.neaepohi.gr το άρθρο για το επίμαχο σχόλιο της φωνής (ο αυτοαποκαλούμενος contras), ο ίδιος «ανέβασε» και στο διιαδίκτυο στις 9-10-09 την ηλεκτρονική μορφή σε pdf την εφημερίδα τους. Στην στήλη λοιπόν «λαβράκι» (στο φύλλο 70 της εφημερίδας Νέα Εποχή) ο συντάκτης (άραγε ο contras με το λαβράκι, έχει ταυτοπροσωπία;) λέει πράγματα φοβερά και τρομερά, που άπτονται ποινικής διερεύνησης.
Επειδή αυτά που γράφονται είναι πρωτοφανή και αναφέρονται σε κακουργηματικές πράξεις θα θέλαμε πολύ να γνωστοποιήσει στην κοινωνία τις Αίγινας αλλά και στην Ελληνική Δικαιοσύνη αυτούς που αποκαλεί: «λαμόγια, τα αρπακτικά, τους μαφιόζους, τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους εκβιαστές, τους εμπόρους ναρκωτικών, που η ζωή τους τα έφερε έτσι και γίνανε κακοί ανθρώποι…»
Επίσης να μας γνωστοποιήσει σε ποια πρόσωπα αναφέρεται στην εξής αποστροφή του:
«Στην τρελοκοτσιδού, που συνεχίζει να αναπολεί τις ημέρες του Παττακού…
Στη γουρουνοκεφαλή και στον ΒΑΘΥ – ΝΙΚΟ, άριστους εκπροσώπους της βαθει-άς Αίγινας, που γι’ αυτούς πολιτισμός είναι μόνο η Άντζελα Δημητρίου… Στον τηγανοκέφαλο και στον αφελή, που έχει κάτσει πάνω στην πλάτη του…».
Μάλιστα στις 9-10-09 η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Νέα Εποχή», κατέληγε ως εξής: «Εκείνοι οι δυό τρεις κουκουέδες που το παίζουν αυτόκλητοι εισαγγελείς και έχουν αναλάβει να μας λένε τι είναι νόμιμο και τι όχι, μήπως μπορούν να μας πουν, το “δικό τους” ξυλουργείο στην Κυψέλη, είναι νόμιμο;;;;;;;”».
Το κείμενο αυτό σε ποιους αναφέρετε κ. contras; Κι αφού το δημοσίευσες στην ηλεκτρονική μορφή γιατί δεν είχες τη «μαγκιά» να το δημοσιεύσεις και στην έντυπη;
Πάμε λοιπόν τώρα: Ο εκδότης της φωνής απέπεμψε τον συντάκτη που δημοσίευσε μια λαθεμένη πληροφορία. Οι ιδιοκτήτες της «Ν. Εποχής» θα αποπέμψουν το «λαβράκι» ή τον «contras” ή όπως αλλοιώς θέλει να αυτοαποκαλείται και θα τον οδηγήσουν από το αυτί στον εισαγγελέα για να αποκαλύψει τα ονόματα όλων αυτών που διαπράττουν κακουργηματικές πράξεις. Εμπλέκει λοιπόν το «λαβράκι» στα λεγόμενα του,μεταξύ άλλων: Παράνομους κουκουέδες, νοσταλγούς του πατακού, απατεώνες, μαφιόζους, εμπόρους ναρκωτικών!!!!!Ας δώσουμε λοιπόν ραντεβού στο γραφείο του εισαγγελέα να σας παραδώσω τον δικό μου συντάκτη,που δημοσίευσε μια λαθεμένη πληροφορία, που άκουσε στην αγορά της Αίγινας (Ο οποίος έχει ονοματεπώνυμο και χρησιμοποίησε τη λέξη «ίσως» στο κείμενο του) αλλά να παραδώσετε κι εσείς τον δικό σας ο οποίος έχει στα χεριά του τόσο σοβαρά στοιχεία για ποινικά αδικήματα!!! και τα κρατά στο συρτάρι του. Αν δεν τα παραδώσει στον εισαγγελέα θα κατηγορηθεί δε για υπόθαλψη εγγληματιών...
Λυπάμαι πολύ αλλά τα δικά σας γραφόμενα και ξε...γραφόμενα είναι αυτά που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα στη μικρή και φιλήσυχη κοινωνία της Αίγινας, που δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη όταν κυκλοφορούν ελεύθεροι τόσο κακοί άνθρωποι, σαν κι αυτούς που αναφέρετε στο δημοσίευμα σας.
Υ.Γ: Όσο για το ονομαζόμενο fest fistiki παραμένω στην αρχική μου πολιτική τοποθέτηση που εκφράζω και στο κύριο άρθρο της εφημερίδας: Όταν ο κ. Δήμαρχος κάνει επίσημο απολογισμό των οικονομικών στοιχείων τότε θα είμαι ο πρώτος που θα βγει και θα το επικροτήσει ως θεσμό. Τι να κάνω έχω στη ζωή μου έναν σκοπό: Να πονάω το νησί ΜΑΣ και να θέλω το καλό και την πρόοδο του!
Νίκος Ευστ. Αλεξίου

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ.
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.

ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΛΑΣΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου