MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Με αφορμή αδικαιολόγητα σχόλια στον τύπο.

Κάποιοι ενοχλήθηκαν με την επιστολή μου προς τις εφημερίδες. Κατ' αρχάς έγραψα την άποψή μου για γεγονότα τα οποία συνέβησαν στο νησί το περασμένο καλοκαίρι .
Στο ένα γεγονός έγινε ντόρος και διαφήμιση και μετά το τέλος του, που πιο πολύ μοιάζει με αυτοϊκανοποίηση και αυτοδιαφήμιση των οργανωτών.
Το άλλο γεγονός αποσιωπήθηκε επιμελώς. Θέλοντας λοιπόν να αποκαταστήσω την τάξη και να διορθώσω αυτή την αδικία έγραψα αυτή την επιστολή.
Ποιος ο λόγος που αυτοί οι άνθρωποι κάνανε την επίθεση τους στα δύο παιδιά από την Αίγινα;
Εμμέσως πλην σαφώς τους κατηγόρησαν για κακοδιαχείριση της εκδήλωσης τους. Μόνο που μπέρδεψαν το ιδιωτικό με το δημόσιο. Η μία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τα δύο παιδιά από την Αίγινα με ιδιωτική όμως πρωτοβουλία που δεν μας ενδιέφερε που πάνε τα χρήματα, είναι υπόλογοι στους χορηγούς και προσωπικά εγώ δεν αμφισβητώ την εντιμότητά τους. Από την άλλη είχαμε μια εκδήλωση όπου υπεύθυνη ήταν η ΚΕΔΑ (δημόσιος οργανισμός) .
Όταν την προβολή αυτών που εκπροσωπούν θεσμικά όργανα αντί να την πληρώνουν οι ίδιοι, την πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας . Γιατί λοιπόν κάποιοι μπερδεύουν το δημόσιο με το ιδιωτικό; Ο δήμος δεν είναι επιχείρηση κανενός. Το τι κάνει ο κάθε ιδιώτης δεν μας αφορά. Το πώς ξοδεύει τα χρήματα του ο δήμος μας αφορά όλους.
Τελικά η αλήθεια είναι πικρή και δεν έχει κανένα χορηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου