MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Σαν Μεσσίες παρουσιάστηκαν οι μεγαλομέτοχοι επιχειρηματίες που με τα λεφτά τους θα έβγαζαν τον Παναθηναϊκό από το σύνδρομο του δευτερότριτου και θα δημιουργούσαν τις άμεσες προϋποθέσεις για την επιστροφή του στον θρόνο του πρωταθλητή και θα έπαιρναν τα σκήπτρα από τον αιώνιο έφηβο και μόνιμο πρωταθλητή.
Οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν στον κόσμο του τριφυλλιού ήταν μεγάλες , το ποσό χρημάτων (μπάτζετ) που ακούσθηκε επίσης πολύ μεγάλο 80 εκατομμύρια ευρώ με ορίζοντα πενταετίας, παικταράδες πα¬ρέλασαν από τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφη¬μερίδων , στο τέλος της πρώτης μεταγραφικής πε¬ριόδου ο Παναθηναϊκός κατέληξε να έχει αντί για τον Νέστα , τον Κρέσπο και τον Μπέκαμ τον πιο άμπαλο φορ που έχουμε δει στα ελληνικά γήπε¬δα τον Ροντρίγκο Σόουζα, τον Μουν κλπ. Το απο¬τέλεσμα ποιο ήταν; το πρωτάθλημα να έχει ήδη τελειώσει από τον Γενάρη και να περιμένουν οι οπαδοί του τριφυλλιού την μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού για να ξαναποκτήσουν τις όποιες ελπίδες για πρωτάθλημα στην Ελλάδα..
Τώρα στο ερώτημα τι σχέση έχει ο Παναθηναϊ¬κός με τον Δήμο Αίγινας; Μήπως αντί να γίνει το γή¬πεδο στον Βοτανικό θα φτιαχτεί στην Αίγινα και έχει βρεθεί και ο χώρος; Και είμαστε διπλά κερδισμένοι μιας και θα το δηλώνει σαν έδρα του ο Σαρωνικός στην Γ’ εθνική . Ω ρε μεγαλεία που θα έχουμε στο νησί μιας και έχουμε ευφυείς πολιτικούς μηχανικούς και τα εμπόδια τα ξεπερνάνε εύκολα ούτε και ο Σύριζα θα διαμαρτύρεται.
Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά. Απλώς βίοι παράλληλοι, δημιουρ¬γήθηκαν ψευδαισθήσεις και ψεύτικες προσδοκίες, ότι έρχεται το κάτι το μεγάλο ένας διαφορετικός άνεμος ούριος φύσηξε στο νησί και όχι Νοτι¬άς. Ότι ήρθαν οι μάγοι και με το μαγικό τους ραβδί θα μεταμόρφωναν το νησί σε Νίκαια ή Μονακό ή Σαντ Τροπέζ και αυτό θα οφειλότανε στους πράγματι αυτοδημιούργητούς , μορφωμένους και επιτυχημένους επιχει¬ρηματίες που δεν είχαν ανάγκη τα χρήματα και όπως έλεγαν είχαν τις λύσεις για όλα. Τι έχουμε όμως δει και τι έχουμε εισπράξει μέχρι έως τώρα; Νιώσαμε το κάτι το διαφορετικό; Είδαμε το κάτι το μεγάλο; Κινέζι¬κα οικολογικά πυροτεχνήματα σκάσανε στον ουρανό και ούτε η λάμψη τους υπάρχει στον ορίζοντα. Ο δρόμος που τόσο μας προβλήθηκε χωμα¬τόδρομος έχει μείνει, φυσικά τα τζιπ δεν έχουν πρόβλημα τα αυτοκίνητα του κοσμάκη όμως; Το χρέος που ‘μειώθηκε’ έχει μεγαλώσει κατά 60% . Τελικά μόνο στα όνειρα μας θα δού με κάτι καλύτερο. Ευτυχώς που ή ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Μα θα πει κάποιος αφού ο Παναθηναϊκός πάει καλά στην Ευρώπη και θα μπορούσε καλύτερα κάτι έχει γίνει . Μα και στο Δήμο κάτι έχει γίνει να είναι καλά το Λιμενικό Ταμείο γιατί αυτό είναι ή Ευρώπη του Δήμου.
Έχει και κόντρα την παράγκα ο Παναθηναϊκός τα ίδια γίνονται και στον Δήμο με τις προσφυγές, ναι αλλά τώρα πάνε να στηθούνε νέες παράγκες. Υπάρχει όμως και μια διαφορά ο Παναθηναϊκός έχει κόντρα το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Δήμος αρωγό και με ενεργό υποστηρικτή τον Βουλευτή κο Δρίτσα.
Άρθρο το οποίο δημοσιευτήκε στην ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ τον Απρίλιο του 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου