MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Σε τρελαίνει η άλλη όψη του νομίσματος

‘Μια ομοιόμορφη, αφρώδης μάζα καφέ χρώματος, άρχισε να ρέει την Κυριακή από το μικρό βιολογικό καθαρισμό που είναι στημένος δίπλα στην ψαραγορά, στην Αίγινα. Η καφέ μάζα έρεε ασταμάτητη αναγκάζοντας τα καφενεία να μαζέψουν τις καρέκλες τους από το πεζοδρομημένο κομμάτι της ασφάλτου. Αν και το χρώμα της ήταν το …αναμενόμενο, η ομοιομορφία του υλικού και ή απουσία της χαρακτηριστικής οσμής πρόδιδε ότι δεν πρόκειται για «πρωτογενές υλικό»!’ κάπως έτσι παρουσιάστηκε με επιστημονικό τρόπο από «ειδικούς» το αποτέλεσμα της έκρηξης του βιολογικού. Η άλλη επιστημονική ομάδα αποφάνθηκε στην απλή διάγνωση ότι επρόκειτο περι του γνωστού σε όλους μας αποτελέσματος της αφόδευσης κόπρανα ή σε ποιο λαϊκή διάλεκτο σκατά, τα οποία έρεαν στο δρόμο κοινό σημείο και των δύο επιστημονικών ομάδων ήταν- ευτυχώς εδώ υπήρχε σύνεση – ότι υπάρχει πρόβλημα για την δημόσια υγεία.

Το ζήτημα είναι σοβαρό και προσφέρεται για συγγραφή κωμωδίας. Για το ίδιο ακριβώς πράγμα να σου συστήνουν απολύτως την αντίθετη …παρηγοριά .

ΥΓ Δεν αμφισβητείται η οποιαδήποτε καλοπροαίρετη προσπάθεια που γίνεται από την Δημοτική αρχή αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος.

Και κάτι τελευταίο δεν είναι υπεύθυνοι οι υπάλληλοι που κάνουν την δουλειά τους και κινδυνεύουν να βρεθούν στο αυτόφωρο γιατί οι υπεύθυνοι απέναντι στο νόμο έχουνε εξαφανισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου