MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Προς έγκριση 1.500 προσλήψεις εποχικών στα ΕΛ.ΤΑ



Δρομολογείται άμεσα η διαδικασία πρόσληψης εποχικού προσωπικού από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με σκοπό την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών σε πανελλαδικό επίπεδο. Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται η έκδοση σχετικών προκηρύξεων.
Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν κατά περιοχή, ανάλογα με τις ανάγκες σε προσωπικό, στα ταχυδρομεία όλης της χώρας.
Οι συμβάσεις του προσωπικού που είχαν προσληφθεί το περασμένο καλοκαίρι λήγουν στα τέλη Μαΐου, οπότε και δημιουργείται η ανάγκη για την πρόσληψη νέου προσωπικού. Ο ακριβής αριθμός των συμβάσεων δεν είναι ακόμη γνωστός, λόγω του πρώιμου σταδίου της διαδικασίας, ωστόσο θα είναι αισθητά μειωμένος (τουλάχιστον κατά το ήμισυ) σε σχέση με το 2012.
Πρόκειται για τετράμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια, αν και οι περισσότερες θέσεις θα καλύψουν ανάγκες στα καταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Οι θέσεις αφορούν στις ειδικότητες των Διανομέων, των Υπαλλήλων Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, των Οδηγών και των Διαμετακομιστών και είναι ΥΕ και ΔΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου