MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Voucher 29: Ξεκινούν Δευτέρα 15 Απριλίου 10:00 π.μ οι αιτήσεις για το επιδοτούμενο Voucher18-29.



Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα, 15 Απριλίου και ώρα 10:00 οι αιτήσεις για το επιδοτούμενο ανέργων Voucher 18-29 ετών και την 5μηνη πρακτική άσκηση στις επιχειρήσεις. Πού θα συμπληρώσετε τη φόρμα για την αίτηση, τι πρέπει να προσέξετε, ακολουθήστε την διαδικασία με πολύ απλά βήματα.
Πώς θα κάνω την αίτηση & τι να προσέξω;
1. Συμπλήρωσε στη φόρμα όλα τα στοιχεία σου με μεγάλη προσοχή.
2. Μην κάνεις λάθη, μην βιάζεσαι, μην γράψεις ψεύτικα στοιχεία γιατί μετά θα καταθέσεις τα δικαιολογητικά στο κέντρο εκπαίδευσης κι αν δεν είναι αληθή θα ακυρωθείς ακόμα κι αν έχεις επιτύχει.
3. Γράψε σωστά τον τραπεζικό σου λογαριασμό (αν ζητηθεί) για να μην έχεις καθυστερήσεις στις πληρωμές.
4. Διάβασε πριν συμπληρώσεις την αίτηση τις νέες ανακοινώσεις-διευκρινίσεις του υπουργείου παρακάτω.
5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις κάνεις υποβολή η σελίδα θα εμφανίσει έναν κωδικό ΚΑΥΑΣ και την ημερομηνία. Αποθήκευσε/εκτύπωσε την σελίδα αυτή ως αποδεικτικό της μέρας υποβολής της αίτησής σου και γράψε κάπου τον κωδικό να τον θυμάσαι, γιατί με αυτόν θα βρεις και τα αποτελέσματα αργότερα.
6. Όσο περιμένεις να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, στην ίδια σελίδα που έκανες την αίτηση θα αρχίσουν τα εκπαιδευτήρια να ανακοινώνουν τις συμμετοχές και τα προγράμματά τους. Κάνε σταδιακά την έρευνά σου.
7. Όταν πάρεις τα αποτελέσματα και είσαι στους επιτυχόντες, τότε επέλεξε ένα εκπαιδευτήριο που ικανοποιεί τα κριτήρια σου και πήγαινε με τα δικαιολογητικά σου για να υπογράψετε την σύμβαση έναρξης.

Φόρμα αίτησης
 Η αίτηση γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και ΔΕΝ είναι έγκυρη αν συμπληρωθεί σε άλλη σελίδα.
Η φόρμα για την αίτηση του Voucher 18-29  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΔΩ


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, δηλωσα λαθος περιφέρεια στην ηλεκτρονική αιτηση. Τι γινεται σε αυτην την περίπτωση; Μπορει να γινει αλλαγη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή