MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κλειστό Γυμναστήριο Αίγινας ένα όνειρο που θέλουμε να το ζήσουμε ξύπνιοι.

Κλειστό Γυμναστήριο Αίγινας ένα όνειρο που θέλουμε να το ζήσουμε ξύπνιοι. Θέλουμε όλοι το όραμα να γίνει πραγματικότητα. Σε αυτό συνέβαλαν όλες οι διοικήσεις που έχουν περάσει από το δήμο όλοι παρέδιδαν την σκυτάλη στον επόμενο για να συνεχίσει την υλοποίηση . Το πιο είναι οι νόνοι του έργου δεν υπάρχει κανείς όσοι έχουν ασχοληθεί τους αξίζουν τα εύσημα . Γιατί κακά τα ψέματα η γραφειοκρατία σκοτώνει τα όνειρα μας και απογοητεύει πολυ κόσμο. Σήμερα ήρθε μια παρόμοια πρόταση με αυτή την 95/2007 - διοίκηση Παναγιώτη Κουκούλη σε ένα χώρο που είχε υποδειχθεί επί εποχής κοινοτάρχη Δημητρίου Μούρτζη στην Κυψέλη. Έκανα τις παρατηρήσεις μου σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα όμως μας αποσαφήνισε και μας εξήγησε αρκετα πράγματα ο Στάθης Νικολούζος. Η απόφαση σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος είναι ότι αρχικά πάμε για ένα μεταλλικό προπονητήριο και αν κάνουν δεκτή την εναλλακτική πρόταση μας θα πάμε σε ένα γυμναστήριο και όχι προπονητήριο. Το θέμα είναι να γίνονται αγώνες σε ένα κλειστό χώρο δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται προπονητήριο ή γυμναστήριο. Μας χαρίζουν γάιδαρό ας μην το κοιτάμε στα δόντια.
Τέλος πρέπει να πω ότι για αυτή την απόφαση για κλειστό προπονητήριο μέσω ΣΔΙΤ έτρεξε ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος ο Πρόεδρος του ΔΑΟΑ και η επιτροπή κλειστού γυμναστηρίου. Αν δεν είχε συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού ο Κώστας Κατσαφάδος και να του το ζητήσει επιτακτικά δεν εντασόταν στα ΣΔΙΤ. Σε κάποιους αυτό που γράφω μπορεί να μην είναι αρεστό όμως αυτή είναι η αλήθεια. Ναι είναι υποχρέωση του κράτους να φτιάξει κλειστό γυμναστήριο στην Αίγινα αλλά κάποιος πρέπει να το ζητήσει και να το διεκδικήσει τό έκανε ένα βουλευτής που ψηφίζει θέματα μνημονίου ε τι να κάνουμε έκανε κάτι καλό για το νησί ΕΦΟΣΟΝ υλοποιηθεί. Γιατί πάλι πανηγυρίζαμε το 2007 ότι φτιάχνεται κλειστό το ίδιο κάνουμε και τώρα , ας ελπίσουμε να μην ξανα πανυγηρίσουμε το 2019 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου