MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Του βυθιζόμενου κάδου το κιγκλίδωμα-βύθισμα


Του βυθιζόμενου κάδου το κιγκλίδωμα έγινε το τελευταίο διάστημα. Όλος αυτός ο χαμός και η φασαρία γιατί; Για να δείξει κάποιο έργο η παρούσα αρχή δημοτική αρχή. Ναι αυτή η δημοτική αρχή με την οποία εκλεκτικά και μετέπειτα ανεξαρτητοποιήθηκα, πάντως όχι γιατί φοβήθηκα τις ευθύνες.
Εναγωνίως  θέλανε να δείξουν ένα έργο. Αυτό τους οδήγησε σε λάθος κινήσεις. Δεν σκέφτηκαν ότι πρώτα έπρεπε να κάνουν τις όποιες εργασίες και αφού ήταν  όλα έτοιμα να έκοβε την κορδέλα ο δήμαρχος παρουσία των ΜΜΕ,  Δεν θέλει πολύ μυαλό. Το θέμα είναι ποιός το έχει από αυτούς.
 Ίσως γιατί ποτέ δεν έγιναν-γίναμε ομάδα. Όταν ο ένας αντιδήμαρχος κατηγορεί τον άλλον στα καφενεία και στον κόσμο, όταν ο φέρελπις νέος κοιτάει μόνο την προβολή του θα μπορούσε να γίνει κάτι σωστά;

Το θέμα είναι ότι οι βυθιζόμενοι κάδοι έγιναν περιπλανώμενοι κάδοι. Θα τοποθετηθούν σε μέρη που αποφάσισε η διοίκηση του δήμου και όχι το δημοτικό συμβούλιο . Πως να λέγετε άραγε μια τέτοια απόφαση; Η τοποθέτηση των βυθιζόμενων κάδων γίνεται σε σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε υπάρξει αρνητική απόφαση σε αίτημα εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας για τοποθέτηση μεταλλικού δωματίου  (άραγε να υπήρχαν οικονομικά συμφέροντα για αυτή την αρνητική απόφαση;)  με την αιτιολογία ότι στην περιοχή του ΟΤΕ  στο συγκεκριμένο σημείο θα γινόταν πλατεία.
Το βασικότερο από όλα είναι αυτό που σωστά έθεσε ως ερώτημα ο κος  Κώστας Ντρής ποιός θα πληρώσει την λάθος επιλογή για την τοποθέτηση των βυθιζόμενων κάδων στην Παναγίτσα; Πάλι ο Αιγινίτης πολίτης είναι η απάντηση, Κώστα.
Διάλεξαν τα σημεία όπου θα γινόταν προβολή έργου από την μεριά της δημοτικής αρχής . Δηλαδή ήταν θέμα εφέ και όχι ουσίας η επιλογή των χώρων. Και τώρα χρεώνονται ότι δεν  ξέρουν και ότι δεν σέβονται την Ιστορία. Μηδενίζεται έτσι η προσπάθεια που έκανε ο δήμαρχος Σάκης Σακιώτης για τον εορτασμό της άφιξης του Καποδίστρια που πράγματι ήταν έργο δικό του.
Τι να πώ τους λυπάμαι , αν και δεν είναι για λύπηση γιατί αν σε βρούν μπόσικο κάπου δεν σου χαρίζονται.
Όταν σκέφτεσαι κουτοπόνηρα αυτά παθαίνεις.
Ένα ερώτημα που έθεσαν είναι η επιλογή των ντόπιων εργολάβων πως γίνεται ;  με δωρεές ;
Δεν απάντησα γιατί δεν ξέρω ή δεν θέλω να ξέρω αλλά δεν θα έπρεπε τι σόϊ δημοτικός σύμβουλος είμαι;

Μην μου πουν ότι κάνω κριτική και ότι μόνο λόγια είμαι γιατί η απάντηση μου είναι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου