MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ


"Ντρέπομαι να λέω ότι είμαι δημοτικός σύμβουλος" δήλωσε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ο Λευτέρης Πάλλης. Το ίδιο αισθάνομαι πλέον και εγώ. Αυτό οφείλεται σε ένα γεγονός που πρόσφατα πληροφορήθηκα (μου το μετέφερε συμπολίτης με κλάμα και οργή). Ποιό είναι αυτό; η διακοπή υδροδότησης σε ένα συμπολίτη μας ο οποίος χρήζει ειδικής μέριμνας και βοήθειας.
Κύριοι της διοίκησης δεν θα πρέπει να εξαντλούμε την αυστηρότητα μας σε καμιά περίπτωση    σε εκείνους που βρίσκονται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι.
Καθήκον μας είναι να είμαστε αυστηροί και ΧΩΡΙΣ δισταγμό στην διακοπή υδροδότησης στους χρόνιους μπαταξήδες  και κακοπληρωτές του δήμου. Που ενώ μπορούν αρνούνται να πληρώσουν νομίζοντας πως ο δήμος είναι ο "προστάτης" τους.
Αγαπητά μέλη της διοίκησης ας είσαστε πιο προσεκτικοί στο που ασκείται την εξουσία σας και σε ποιους συμπολίτες μας κόβεται την παροχή ύδρευσης. Μην ξεχνάτε ότι ο δήμος οφείλει να έχει κοινωνικό πρόσωπο και να το εφαρμόζει . Ο δήμος δεν είναι για να κάνουν οι δημοτικοί άρχοντες βραβεύσεις και φωτογραφήσεις είναι για να προσφέρει σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη..
Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας από άλλους δήμους   οι οποίοι έχουν δείξει το κοινωνικό τους πρόσωπο όπως ο δήμος Περιστερίου, ο δήμος Ζακύνθου και ο δήμος Αθηναίων.
Κύριοι της διοίκησης με τις ενέργειες σας δεν εκθέτεται μόνο τον εαυτό σας αλλά και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους.
Στην διακοπή λογαριασμών ύδρευσης μεγαλοοφειλετών είμαι δίπλα σας όμως είμαι απέναντι σας όταν γίνονται διακοπές και κοινωνικές αδικίες.
Ελπίζω να καταλάβουν οι κύριοι της διοίκησης το ατόπημα στο οποίο έχουν υποπέσει ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε τοπικές ομάδες αποκατάστασης της υδροδότησης.

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου