MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Κουφάλες τροϊκανοί δεν θα πεθάνουμε ποτέ.


του Νίκου Οικονόμου

Κουφάλες τροϊκανοί δεν θα πεθάνουμε ποτέ.

Είναι η απάντηση του Έλληνα , είναι η αντίσταση του , είναι το μήνυμα του . Αυτό δείχνει ο  Έλληνας  με τη μαζική του έξοδο λόγω του δεκαπεντάγουστου . Αυτοί είμαστε, αυτοί συνεχίζουμε να είμαστε, δεν κωλώνουμε, σε όποιον αρέσουμε για του άλλους δεν θα μπορέσουμε που λέει και το τραγούδι. Πολύ καλά ξηγιόμαστε.

Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο σε συναγερμό τα λιμάνια. Έκτακτα μέτρα η τροχαία στις εθνικές οδούς. Τραίνα, λεωφορεία γεμίζουν από κόσμο, δεν μένουν πίσω και τα αεροπλάνα. Που σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σα να μην άλλαξε κάτι, δηλαδή. Αυτήν την εικόνα δίνει η Ελλάδα της τρόικας και του μνημονίου.

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση , αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν οι Βόρειοι . Εμείς οι Νότιοι Ευρωπαίοι έχουμε διαφορετικό DNA από εκείνους. Όσο και να προσπαθήσουν να μας βάλουν στο καλούπι της παγκοσμιοποίησης είναι κομμάτι δύσκολο να τα καταφέρουν.

Τώρα αν τον Σεπτέμβριο  δυσκολέψουν τα πράγματα, έχει ο θεός .
 Έχουμε αντέξει σε πιο δύσκολα ως Έθνος τώρα θα το βάλουμε κάτω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου