MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι επιβίωσης για τους καθηγητές

του Billy Summer

Είσαι καθηγητής ξένων γλωσσών,πληροφορικής,καλλιτεχνικών; Δουλεύεις σε δημόσιο Ελληνικό σχολείο;Θέλεις να δεις την αδρεναλίνη σου να ανεβαίνει στα ύψη; Τώρα η Ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας δημιούργησε για σένα το survivor. Ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι επιβίωσης διαιρεμένο σε βήματα αυξανόμενης δυσκολίας.
Βήμα πρώτο αύξηση ωραρίου κατά 2 ώρες : Στο βήμα αυτό θα πρέπει να κρατήσεις την οργανική σου ή τουλάχιστον να μην βγεις υπεράριθμός.
Βήμα δεύτερο νομοσχέδιο για αλλαγές ωρολογίου προγράμματος σε γυμνάσιο και Λύκειο: Στο βήμα αυτό το υπουργείο καταργεί τα μαθήματα της ειδικότητας σου από το Λύκειο η μειώνει τις ώρες διδασκαλίας, για να επιβιώσεις θα πρέπει να δόσεις την μάχη με το υπουργείο άλλα και με τις υπόλοιπες ειδικότητες που εμφανίζονται ευνοημένες. Θα πρέπει να ρίξεις λάσπη στις ευνοημένες ειδικότητες που σου παίρνουν τις ώρες όπως και αυτές θα σου ρίξουν λάσπη, αν τα καταφέρεις ίσως περάσεις και στο τρίτο βήμα.
Βήμα τρίτο Υποχρεωτικές μετατάξεις σε πρωτοβάθμια και φορείς: Στο βήμα αυτό θα σου παρουσιαστεί μια αριθμητική κατάσταση με υπεράριθμούς εκπαιδευτικούς του κλάδου σου που θα πρέπει υποχρεωτικά να μεταταγούν, δεν γνωρίζεις αν ανήκεις σε αυτούς άλλα έχεις συγκεκριμένη προθεσμία να κάνεις αίτηση για μετάταξη για να μην βρεθείς στην άλλη άκρη της Ελλάδας και χωρίς επιμίσθιο. Όμως πρόσεξε θα πρέπει να έχεις την σωστή πληροφόρηση (άλλωστε τι πληροφορικάριος είσαι) , να ξέρεις να ξεχωρίζεις την σωστή πληροφορία από τα ράδιο αρβύλα που βγαίνουν από κύκλους του υπουργείου.
Αν περάσεις όλα αυτά τα στάδια και καταφέρεις να είσαι ακόμα αξιοπρεπείς τότε είσαι ο μεγάλος νικητής του survivor και παίρνεις σαν έπαθλο μία οργανική σε σχολείο κοντά στο σπίτι σου. Προσοχή όμως υπάρχει ο κίνδυνος να έχεις την ίδια κατάληξη με τους 30 και βάλε εργαζόμενους της france telecom που συμμετείχαν κατά το παρελθόν στο ίδιο παιχνίδι.
Για δηλώσεις συμμετοχών δεν χρειάζεται αίτηση γιατί συμμετέχουν όλοι! έτσι αυξάνεται και η αδρεναλίνη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου