MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κλειστός και αύριο, Δευτέρα θα παραμείνει ο ΧΥΤΑ Φυλής καθώς συνεχίζονται οι έρευνες που έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής, με στόχο την αναζήτηση ατόμου που πιθανολογείται ότι αγνοείται από τις 29/5/2013, ενώ είχε εισέλθει παράνομα σε αυτόν, σύμφωνα με αναφορά ομοεθνούς του στην ΕΛΑΣ.
 Οι έρευνες στην αρχικώς οριοθετημένη ζώνη ολοκληρώθηκαν σήμερα χωρίς αποτέλεσμα και αφού χρειάστηκε να γίνουν εκσκαφές τόνων απορριμμάτων που ελέγχθηκαν λεπτομερώς.
 Οι εργασίες για τη διερεύνηση της καταγγελίας θα συνεχιστούν και αύριο από τις πρώτες πρωινές ώρες, σε άλλα σημεία, που υπεδείχθησαν μετά από νέα κατάθεση του ομοεθνούς του αγνοουμένου στην ΕΛΑΣ.
 Προκειμένου να διεξαχθούν οι αναγκαίες εργασίες για την εξέταση των αναφερομένων, ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013.
 Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, επεσήμανε ότι «Ζητάμε την κατανόηση των δημάρχων και των πολιτών, που ο ΧΥΤΑ παραμένει κλειστός, αλλά το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό και ανθρώπινο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου