MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΑ

To beach volley θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑ και ερωτώ γιατί; Δεν μπορεί να το διοργανώσει ο ΔΑΟΑ μόνος του;
Τι έγιναν κύριε Πρόεδρε του ΔΑΟΑ οι περίφημες του κορώνες σε τούτη εδώ την αίθουσα περι χρηματοδότησης του αθλητισμού 50-50 από το πολιτιστικό τέλος; Πάθατε αμνησία με το που γίνατε Πρόεδρος;
Τελικά κύριε Πρόεδρε του ΔΑΟΑ  καθίσατε στην καρέκλα-θρόνο του Προέδρου αλλά αντί για στέμμα σας έβαλαν καπέλο την ΚΕΔΑ.
Ποιήσατε την νήσα για αυτό, όμως μην στεναχωριέσαι το όνομα Τζίτζης θα έχει την τιμητική του κάποιος άλλος Τζίτζης θα έχει την τιμητική του.
Ότι αφορά την χρηματοδότηση του beach volley προτείνω τούτο. Τα μέλη της επιτροπής να βάλουν απο 200 ευρώ έκαστος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής να βάλει 1000 ευρώ., φυσικά όλα αυτά όχι στα λόγια  αλλά με απόδειξη κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Δεν μπορεί να γίνεται προβολή κάποιων μέσω ενός χρεοκοπημένου δήμου. Πρέπει να γίνεται από αυτούς που προβάλλονται και όχι από τον Δήμο. Λόγω ότι κάνω αυτή την πρόταση προσφέρω την αποζημίωση 6 συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου στην διοργάνωση beach volley εφόσον υλοποιηθεί η πρόταση μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου