MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Έχουμε φτιάξει ένα καλό στρατηγικό σχέδιο δράσης , κάποιοι από εμάς δουλέψαμε στην επιτροπή και κάναμε προτάσεις αναφέρομαι στην Μαίρη Κουκούλη , στον Κώστα Γκρινέζο, τον υποφαινόμενο , στον Πέτρο Πετρίτη και στον Σταύρο Καλαμάκη.
 Ο πρόεδρος της επιτροπής κος Βάρτζελης έκανε την σύνθεση των προτάσεων και το παρουσίασε στην επιτροπή για να εγκριθεί και να έρθει προς επικύρωση στο δημοτικό συμβούλιο.
 Όσο για τα μίζερα μέλη της επιτροπής τι να πω μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν και όχι προτάσεις όμως ξέρουν πολύ καλά πώς να προβάλλονται μέσω της τουριστικής επιτροπής άλλωστε η ειδικότητα τους είναι τα σουαρέ και τα εφέ και όχι η δημιουργία.
 Έχω να παρατηρήσω ότι επιτέλους για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από 2 ½ χρόνια ήρθε ουσιαστικό θέμα της τουριστικής επιτροπής στο δημοτικό συμβούλιο, άσχετα αν η τουριστική επιτροπή, κατά παράβαση του Καλικράτη, έκανε 2 και πλέον μήνες να συνεδριάσει.
Το σχέδιο δράσης έπρεπε ήδη να έχει κατατεθεί., από την προηγούμενη επιτροπή τουρισμού. Το σχέδιο δράσης συντάσσεται και κατατίθεται προς ψήφιση στο τέλος του έτους δηλαδή το 2012.
 Επί της ουσίας τώρα καλό είναι το  σχέδιο δράσης άλλα αν δεν ξεπεραστούν τα 4 βασικά σημεία-εμπόδια δεν μπορούμε να μιλάμε για τουρισμό όταν :
 • Δεν έχουμε καθαριότητα
 • Δεν έχουμε επάρκεια νερού
 • Δεν έχουμε οδηγούς για τα ασθενοφόρα
 • Δεν έχουμε ΚΤΕΛ και σωστή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα άλλα λιμάνια του Αργοσαρωνικού.

 Θα μεταφέρω τις παρατηρήσεις τρίτων , χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας και προκατάληψης, το discoveraegina δημιουργηθηκε για να προβάλλεται το νησί και όχι μέσα αυτού να προβάλλεται πολιτικό πρόσωπο.
 Κανονικά πρέπει να του αλλάξουμε όνομα και να το ονομάσουμε discoverpetritis. Θα είναι πιο εύστοχη η ονομασία του και η λειτουργία του.
Χαίρομαι που μέσα στο σχέδιο δράσης αναγνωρίζουμε την υποχρέωση και δέσμευση μας για την 2η διημερίδα για τον τουρισμό στον Αργοσαρωνικό.
Με την ολιγωρία μας παραλίγο να μας την έπαιρνε το Αγκίστρι. Ευτυχώς πρόλαβα τις εξελίξεις και ενημέρωσα πως είναι στα πλάνα μας , πήρα την πρωτοβουλία και τους υποσχέθηκα ότι θα την διοργανώσουμε τον Οκτώβριο.
 Τώρα απλά μένει το τρέξιμο για την διοργάνωση τίποτε άλλο.
Συμμετοχή στην έκθεση του Συντάγματος ποιος πλήρωσε η τουριστική επιτροπή η επαγγελματικη .; Στην ημερίδα για τον τουρισμό υγείας που έγινε στα Μέθανα έχω να πώ τούτο : έχουμε πολλά κοινά προβλήματα με τους όμορους δήμους .
Πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι οι δήμοι του Αργοσαρωνικού για να τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου