MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚ. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ: Αντώνης Μανιτάκης ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ: Εβραίος Σιωνιστής‏. Είναι όμως έτσι;

Καταλάβατε τι εστί Μανιτάκης και ΔΗΜΑΡ τώρα ???????
 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραξενεύονται κάποιοι. Αυτό έλειπε να είχαμε υπουργούς κανονικούς ανθρώπους !!!!!!!
 Σκάνδαλο: Μετά την αποκάλυψη ότι ο Μανιτάκης στο θρήσκευμα είναι Εβραίος Σιωνιστής η wikipedia το έσβησε από την σελίδα της. Η απόλυτη ξεφτίλα !!!
Σκάνδαλο μεγατόνων με την wikipedia η οποία μετά την αποκάλυψη του zouzouni news ότι ο Μανιτάκης είναι Εβραίος Σιωνιστής στο θρήσκευμα "κατέβασε" τη σελίδα που το έγραφε και την "ξανανέβασε" διαγράφοντας όμως το θρήσκευμα.

 Βέβαια για κακή τους τύχη είχαμε φωτογραφίσει τη σελίδα και σας την παρουσιάζουμε.

 Δείτε πως είναι σήμερα η σελίδα της wikipedia η οποία άλλαξε το πρωί της 09/06/2013 !!!


Σχόλιο: Αν ισχύει αυτό το μήνυμα που μου έστειλαν τότε ζούμε στην απόλυτη πολιτική και πατριωτική εξαθλίωση. Γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη άλλο Εβραίος Ελληνικής  καταγωγής και άλλο Εβραίος Σιωνιστής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου