MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ


Ως πολίτης , ως επιβάτης και τέλος ως αιρετός οφείλω να δώσω δημόσια τα συγχαρητήρια μου στο πλήρωμα του Αγίου Νεκταρίου για τις ενέργειες που έκαναν και την άμεση κινητοποίηση τους όταν ένας επιβάτης του πλοίου γιά άγνωστους λόγους βρέθηκε στην θάλασσα.
Ο επιβάτης είναι καλά σε υγεία βρίσκεται προληπτικά στο νοσοκομείο. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα την Τετάρτη το απόγευμα στο δρομολόγιο του Αγίου Νεκταρίου , Αίγινα-Πειραιάς . Ο επιβάτης βρέθηκε στην θάλασσα στο σημείο που είναι η Λαγούσα .
Τα καλά πρέπει να λέγονται, μπράβο στο πλήρωμα του Αγίου Νεκταρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου