MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ Η ΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ

Διαβάζοντας  το  άρθρο Χωρίς εκπλήξεις ο ορισμός των Αντιδημάρχων Αίγινας για την επόμενη διετία στην ηλεκτρονική έκδοση της  Νέας Φωνής. Διαπίστωσα ότι ο Δήμαρχος κος Σακκιώτης θα κάνει ένα πολιτικό λάθος και  ταυτόχρονα ένα ηθικό ατόπημα, αν φυσικά ισχύει το άρθρο. 
Ποιό είναι αυτό; Κατά την ταπεινή μου γνώμη στην αντικατάσταση του Ηλία Μπέση από  τον Πέτρο Πετρίτη. Αν ισχύει αυτό, τότε πιστεύω πως έχουμε μια αδικία πρός το πρόσωπο του αντιδημάρχου Ηλία Μπέση.  Παρότι από την μεριά μου έχει ασκηθεί έντονη κριτική προς το πρόσωπο του Ηλία Μπέση. Η κριτική που  έχει γίνει από μέρους μου είναι γιατί είχα υψηλές απαιτήσεις από τον Ηλία Μπέση θαύμαζα τον τσαμπουκά που έδειχνε και πίστευα ότι θα κράταγε τις ισορροπίες  στον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Ήθελα τον Ηλία Μπέση  τον αριστερό και όχι έναν  Ηλία Τσιριμώκο . 
Στον Ηλία Μπέση αναγνωρίζω ότι στις δύσκολες στιγμές έβαλε χρήματα από την τσέπη του για να βοηθήσει τον δήμο και ίσως  να έχει παρατυπήσει για να διευκολύνει τον δήμο κάτι το οποίο έχω επισημάνει στο δημοτικό συμβούλιο. Τώρα που ένα σεβαστό ποσό εισρέει στα ταμεία του δήμου και αναφέρομαι στο 1.860.000  € από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και θα εισπράξουν ένα μέρος των χρημάτων τους οι προμηθευτές, αυτός που θα είναι στην θέση του αντιδημάρχου Ποιότητα Ζωής θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει έργο. Δικαιούται λοιπόν μια ευκαιρία ο  Ηλίας Μπέσης για να αποδείξει ότι δεν ήταν  άχρηστος και ανίκανος.  Το δικαιούται και ηθικά έβαλε πλάτη στα δύσκολα. 
Η απόφαση είναι θέμα του Δημάρχου κυρίου Σακκιώτη. Όμως δεν μπορεί οι έμμισθοι τουρίστες και ατσαλάκωτοι να εμφανίζονται σωτήρες τώρα που πήρε μια ανάσα ο δήμος με την εισροή χρημάτων. Ο Ηλίας Μπέσης όσο ήταν αντιδήμαρχος δεν είχε  την ανάλογη στήριξη από τον αντιδήμαρχο οικονομικών κύριο Ν. Κουκούλη δηλαδή δεν βοηθήθηκε όσο έπρεπε οικονομικά η αντιδημαρχία ποιότητα ζωής.
Προσωπικά πιστεύω πως είναι θέμα ηθικής τάξης η παραμονή του Ηλία Μπέση στην θέση του Αντιδημάρχου Ποιότητα ζωής, και μην ξεχνάτε κυριε Δήμαρχε ότι εσείς το έχετε τονίσει αρκετές φορές στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη, με την παραμονή του Ηλία Μπέση στην θέση του αντιδημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου