MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τι σημαίνει η πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα στο Brookings Institute της Νέας Υόρκης

Άρθρο Νίκος Οικονόμου

Η είδηση ισχύει, και την αντιγράφω από το Βήμα:
 «Για τις οικονομικές προκλήσεις , θα μιλήσει στις 22 Ιανουαρίου στο Brookings Institute στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του αμερικανικού Ινστιτούτου». 
Τί είναι το Brookings Institute πρόκειται για ένα ευαγές ίδρυμα της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης , από το οποίο πρέπει να περάσει και ... να προσκυνήσει κάθε ηγέτης, οποιασδήποτε πολιτικής απόχρωσης. 
Αν δεν καταθέσεις τα σέβη σου  στο Brookings είσαι απλά αντιπαθής στους ανθρώπους που κινούν τα νήματα όπως οι Ρότσαϊλντ και Σόρος . Αυτή είναι με απλά λόγια η αλήθεια. 
Το Brookings Institute  είναι ένα ίδρυμα της παγκόσμιας τάξης, που "συστήνει" στο ιερατείο, νέους ή φιλόδοξους ηγέτες και ηγετίσκους, ώστε όταν βγουν, μην ξεστρατίσει κανείς και κάνει δική του νομισματική πολιτική, γίνει καμιά στραβή και κινδυνέψουν οι λιρίτσες τους... 
 Αρκετοί Έλληνες πολιτικοί έχουν περάσει από ΄κει για να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους.
 Στις 22 Ιανουαρίου, ο Τσίπρας  φαινομενικά  θα μιλήσει  για τις οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος, τις προοπτικές της Ελλάδας και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας και η Ευρώπη για την αντιμετώπιση της κρίσης . Αυτό που λέμε εμείς οι κοινοί θνητοί θεωρία ή αμπελοφιλοσοφία. 
Πρακτικά δηλαδή πίσω από την κουρτίνα , θα πάρει  μερικά μαθήματα πιο σωστά θα επιμορφωθεί για το πως πρέπει  να ευθυγραμμιστεί με τις ορέξεις και τα παιχνίδια των δυνατών του κόσμου. 
Αν περάσει τις εξετάσεις με άριστα τότε είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος . Το τίμημα ποιο θα είναι για την πατρίδα δεν γνωρίζουμε . Αυτό θα το ξέρει η  Ιστορία μετά από χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου