MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή στις εφαρμογές για smartphones

 Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό για τα smartphones και τις εφαρμογές τους είναι ότι...
...σε περίπτωση που κάποιος χρήστης κατεβάζει μια εφαρμογή από το επίσημο κατάστημα του λειτουργικού (το γνωστό Play store για Android και Applestore για το IOS) μπορεί να κινηθεί εναντίον της εταιρίας και νομικά σε περίπτωση mallware!
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Αγέρα, προγραμματιστή και τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι χρήστες Smartphone και Tablet θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις εφαρμογές που εγκαθιστούν στις συσκευές τους.
Θα πρέπει:
1. Να "κατεβάζουν" εφαρμογές μόνο από τα επίσημα καταστήματα.
2. Να διαβάζουν προσεκτικά την περιγραφή καθώς και τις κριτικές για την κάθε εφαρμογή.
3. Να μην φοβούνται να καταγγείλουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία (bug) είτε στον δημιουργό είτε στον διανεμητή του λογισμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου