MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΖΙΤΖΗ

Πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι εδω και κάμποση ώρα ο δήμαρχος Σάκης Σακκιώτης ύστερα από παρότρυνση των αντιδημάρχων θα θέσει θέμα διαγραφής του Φίλιππα Τζίτζη από τον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα της συνάντησης αλλά θεωρώ πολιτικό φασισμό αυτό που πάει να γίνει . Ο Φίλιππος Τζίτζης σύμφωνα με το γράμμα του νόμου αυτοπροτάθηκε για μέλος της οικονομικής επιτροπής στις δημηρεσίες της 6/1/2013 και ψηφίστηκε από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου. Ας σεβαστούν οι "δημοκράτες" την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Εκτός εάν θέλουν να εκφοβίσουν τον Γιώργο τον Πούντο γιατί τόλμησε να ζητήσει την θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. 
Κάθε μέρα που περνάει  η κλίκα δείχνει τον πραγματικό εαυτό της είχε βάλει στόχο να διοικήσει μοιράζοντας τα ιμάτια του δήμου από ότι δείχνουν δεν τους ενδιαφέρει η πρόοδος του νησιού αλλά η καρέκλα.
Στην πιο δύσκολη θέση θα είναι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όπου στο πρώτο του συμβούλιο ίσως ανακοινώσει την διαγραφή μέλους του συνδυασμού από τον οποίο εκλέκτηκε. 
Είμαι περίεργος πως θα αιτιολογήσουν την τυχόν διαγραφή του Φίλιππου Τζίτζη.
 Τα χαϊδέματα που έκαναν κάποιοι για να κερδίσουν χρόνο δεν περνάνε πιά. 
Αν  θέλουν σκληρό ροκ τους λέω απλά AC/DC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου