MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ

Επίσημα πλέον θα αναρτηθούν  αύριο  τα ονόματα των υποψηφίων των συνδυασμών στα εκλογικά κέντρα. Το παρασκήνιο για το κλείσιμο της λίστας των   συνδυασμών τελείωσε, τα παπαγαλάκια τώρα θα τραγουδάνε άλλα τραγούδια.
Αν δεν υπήρχε η διάλυση του συνδυασμού Μούρτζη , για λόγους που δεν θέλω να αναλύσω, δύσκολα οι σημερινοί συνδυασμοί θα συμπλήρωναν ψηφοδέλτιο . Τελικά ο Μούρτζης ήταν πιο έτοιμος από τους άλλους. Τα περισσότερα στελέχη απορρόφησε ο συνδυασμός "Πρόσω Ολοταχώς" του Παναγιώτη Γρηγορόπουλου τα λιγότερα ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου πέντε στον αριθμό έναντι οχτώ του Σακκιώτη, αναλυτικά τα ονόματα αύριο ποιος πήγε που σε σχέση με το 2006 από τον συνδυασμό του Μούρτζη.
Αισθητή είναι η απουσία του Κώστα Μωρόγιαννη παρότι είχε δεχτεί έντονες πιέσεις τελικά δεν κατεβαίνει υποψήφιος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους υποψηφίους και καλό κυνήγι σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου