MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Δασκάλων/ Εκπαιδευτικών

Αγαπητοί Πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί,
Η Microsoft Ελλάς οργανώνει τον έκτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Δασκάλων/ Εκπαιδευτικών που εντάσσεται στην ευρύτερη εκπαιδευτική πρωτοβουλία της «Συνεργάτες στη Μάθηση», η οποία έχει ως βασικό στόχο την προώθηση της χρήσης της τεχνολογίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ο διαγωνισμός αυτός προσβλέπει στην ανάδειξη Ελλήνων εκπαιδευτικών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία και την καινοτομία ως αναπόσπαστο μέρος της διδασκαλίας. Παράλληλα, μέσα από το διαγωνισμό, προωθείται η διάχυση και ανταλλαγή βέλτιστων εκπαιδευτικών πρακτικών τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και η δημιουργία κοινοτήτων εκπαιδευτικών μέσα από την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες. 
Στείλε και εσύ το σχέδιο μαθήματος σου και κέρδισε ένα ταξίδι στην Μόσχα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Δασκάλων, όπου θα γνωρίσεις πρωτοπόρους δασκάλους από όλη την Ευρώπη, θα συμμετέχεις σε συζητήσεις με εμπειρογνώμονες στην εκπαίδευση και θα έχεις μια ευκαιρία να αναγνωριστείς σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Πως συμμετέχω;                       
 Μπες στην ιστοσελίδα των Συνεργατών στην Μάθηση www.microsoft.com/hellas/ief για να μάθεις πως θα συμμετέχεις στον διαγωνισμό.
 Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής;
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης;
 Οι παρουσιάσεις αξιολογούνται με βάση τα παρακάτω κριτήρια :
·         Πρωτοποριακή χρήση τεχνολογίας
·         Εμπλοκή μαθητών
·         Διαθεματικότητα
·         Θετικός αντίκτυπος στη μαθησιακή διαδικασία
Τι κερδίζουν οι διακριθέντες του διαγωνισμού;
 Μετά την λήξη του διαγωνισμού θα διακριθούν 3 εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Μόσχα τον Μάρτιο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Δασκάλων για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας και να συναντήσουν άλλους εκπαιδευτικούς από όλη την Ευρώπη.
Εάν διακριθούν στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό τότε θα λάβουν παγκόσμια αναγνώριση και θα συμμετέχουν στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Δασκάλων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου