MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ηλεκτρική ενέργεια σε όλη τη νησιωτική χώρα

Τη διασύνδεση όλων των νησιών της χώρας με το ηπειρωτικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Τη διασύνδεση όλων των νησιών της χώρας με το ηπειρωτικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Στόχος να εγκατασταθούν έως το 2014, 10.000 μεγαβάτ ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ώστε η χώρα μας να πιάσει το στόχο που ορίζει το πρωτόκολλο του Κιότο, να καταργήσει τις πετρελαϊκές μονάδες των νησιών και να εντάξει στο σύστημα ενέργειας περισσότερες ανανεώσιμες πηγές.

Η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη ερωτηθείσα για το θέμα του κόστους, είπε ότι ζήτησε ειδική μελέτη από τη ΔΕΗ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν σε τρία χρόνια από τώρα η ηλεκτρική ενέργεια από θερμικούς σταθμούς κοστίζει ακριβότερα σε σχέση με τις ΑΠΕ.

Παράλληλα ανέφερε ότι μία στις πέντε επενδύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έχει "κολλήσει" στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΠΗΓΗ: http://www.skai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου