MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Σήμερα είχα μια συνάντηση με ένα άνθρωπο που έχει πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες και άντλησα ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες.
Πρώτη πληροφορία που πήρα είναι ότι ο υποθαλάσσιος αγωγός θα δημοπρατηθεί μέσα στον Μάρτιο αν όλα πάνε καλά. Στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν οι εταιρείες ΑΚΤΩΡ και ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ σίγουρα.  Ένα μέρος θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και για το υπόλοιπο δηλαδή την συμμετοχή του κράτους παίζει το σενάριο να γίνει μέσω ΣΔΙΤ. Τό έργο του υποθαλάσσιου γίνεται γιατί το έτρεξαν και ήθελαν να γίνει ο Περιφερειαρχής κος Σγουρός και ο Αντιπεριφερειαρχής κος Κατσικάρης.
Δεύτερη πληροφορία ο Βιολογικός θα είχε δημοπρατηθεί εάν ο δήμαρχος Αίγινας δεν παρέκαμπτε τον περιφερειαρχή κο Σγουρό και τον Αντιπεριφερειαρχή κο Κατσικάρη πήγε να κένει το έργο μέσω υπουργού του ΠΑΣΟΚ αλλά τα χρήματα του ΕΣΠΑ τα διαχειρίζεται η περιφέρεια με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το κλειστό γυμναστήριο είναι δύσκολο να γίνει διότι η ανταποδοτικότητα μέσω προγραμμάτων ΣΔΙΤ για τέτοιου είδους έργα δεν είναι η αναμενόμενη για τους εργολάβους και κινδυνεύουν να μπούν μέσα.
Αυτά πληροφορήθηκα από άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τα δρώμενα στα μεγάλα έργα και θέλησα να σας ενημερώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου