MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Σε ποιο κατάστημα κοστίζουν τα ψώνια του supermarket λιγότερο;


Το timimas.gr είναι ένα εργαλείο που απαντά στην ερώτηση: «Σε ποιο κατάστημα κοστίζουν τα ψώνια του supermarket λιγότερο;», ή με άλλα λόγια ένα site που καλύπτει την ανάγκη του καταναλωτή για εξοικονόμηση χρημάτων. Καταγράφει τις τιμές των προϊόντων supermarket καθώς επίσης και τις προσφορές τους, και τις συγκρίνει σε ένα εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον. Βασική του λειτουργία είναι η προετοιμασία της λίστας αγορών από το σπίτι, αναγνωρίζοντας σε ποιο κατάστημα supermarket θα κοστίσει λιγότερο, κάνοντας τα ψώνια εύκολα, γρήγορα και όσο φθηνότερα γίνεται.

Κάθε καταναλωτής έχει τύχει να παρατηρήσει ότι τα στοιχεία που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στο παρατηρητήριο τιμών του Υπουργείου Οικονομικών και αντίστοιχα sites που βασίζονται σε αυτό δεν είναι πάντοτε έγκυρα. Οι προσφορές που παρουσιάζονται στα διαφημιστικά φυλλάδια των καταστημάτων supermarket πολλές φορές λήγουν πριν παρέλθει η τυπική περίοδος ισχύος τους. Η ταχύτητα της αλλαγής της αγοράς είναι τέτοια που τις πιο πολλές φορές η πληροφορία είναι παρωχημένη.

Αναπτύσσεται, λοιπόν, ένα μοντέλο παρατήρησης που μας επιτρέπει να έχουμε άμεση πρόσβαση στις τιμές των βασικών προϊόντων. Η ομάδα του timimas.gr επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματα και μετά από φυσική απογραφή μεταφέρει τον παλμό της αγοράς μέσα από το site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου