MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η ελληνική πατέντα που …«βάζει τέλος» στην οδική Βοήθεια (vid)


Ένα Ελληνικό πατενταρισμένο προϊόν γεννήθηκε μέσα στην Ελληνική κρίση και μέσα σε 11 μήνες εξάγεται σε 3 ηπείρους (Αφρική Ευρώπη Αυστραλία), σε 19 χώρες.

Είναι το μοναδικό αξεσουάρ αυτοκίνητου που… ξεκολλάει το αυτοκίνητο από λάσπη, άμμο και χιόνι.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 παρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη έκθεση αξεσουάρ αυτοκινήτων (Αutomeckanika Φρανκφούρτης) και εξέπληξε την αγορά αξεσουάρ αυτοκινήτου με την καινοτομία του.Το DV4CAR.CM τοποθετείται στις ρόδες του αυτοκίνητου μόνο μέσα σε 4 λεπτά και θα σας βγάλει από τον βάλτο, την αμμώδη παραλία και τον χιονισμένο δρόμο.

Τα τέσσερα εξειδικευμένα προϊόντα καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων από μικρά πόλης ως λεωφορεία και φορτηγά.

Είναι το προϊόν που εμπιστεύονται τα ταξιδιωτικά γραφεία που διοργανώνουν εκδρομές σε ακραίες συνθήκες όπως η έρημος Σαχάρα.

ΣΧΟΛΙΟ
Αύτη είναι η Ελλάδα που θέλουμε της έρευνας και της τεχνολογίας. Τέτοιους επιχειρηματίες πρέπει να προστατεύουμε σαν κόρη οφθαλμού. Αν αυτή η επιχείρηση καταφέρει να ορθοποδήσει στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας η προστιθέμενη αξία που θα δώσει στην Ελλάδα μας θα είναι σημαντική.
Αν θέλουμε να ξανανέβει το βιωτικό μας επίπεδο πρέπει να στραφούμε στην έρευνα. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε καλύτερη Παιδεία και καλύτερη Υγεία. Αυτή την ευκαιρία την χάσαμε γιατί οι πολιτικοί μας δεν ήταν πατριώτες αλλά Εφιάλτες.Το πάρτυ με τις μίζες και με την κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων είναι αυτό που έφερε την Ελλάδα στην χρεοκοπία, πρέπει  να τελειώσει .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου